Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Chutné kuracie stehná v maslovom obrátenom trojobale. Podávame so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Obľúbené zemiakové placky, tentokrát s mrkvou :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Návod na prípravu výborných a jemných kuracích pečienok na cibuľke s hubami shiitake. Nie je problém použiť aj iné jedlé huby, podľa chuti stravníkov. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša alebo ryža.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Skvelé zeleninové guľôčky podávame s obľúbenou prílohou. Odporúčame pečené zemiaky, tatarskú omáčku,alebo ryžu, zemiakové pyré, strukovinový prívarok...no, máte toho pestro na výber!
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Zemiakové placky sú veľmi obľúbené a tak sme ich my, trochu vylepšili!
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Recept na jednoduché ale chutné hydinové srdiečka s mrkvou a šampiňónmi v smotanovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý a nutrične zaujímavý dezert z chia semienok a mandľového mlieka. No a ešte je aj vážne moc chutný ;)
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Pečené batáty majú výrazne sladkú chuť a preto ich môžeme piecť posypané koreninami podľa chuti. Jemná sladká chuť ostane, avšak soľ a koreniny ich spravia chutne pikantné. Podávať môžeme ako zdravú a neobyčajnú prílohu napríklad k vyprážanému syru.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Veľmi chutné a obľúbené, jarné placky z nových zemiakov a skvelého medvedieho cesnaku.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Podávame s bagetami opečenými na masle.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Chrumkavé žemle, plnené opraženou cibuľkou a grilovanými kúskami morčacieho mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Nadýchané syrové placky sú výbornou prílohou k dobrej, hustej strukovinovej, zeleninovej, alebo mäsovej polievke. Ak ich chcete konzumovať samostatne odporúčame podávať s kyslou smotanou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúci zapekaný karfiol s extra bielkovinami v podobe tvarohu, na slano. Servírujeme s kyslými uhorkami alebo kyslou kapustou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Jemná a nadýchaná bábovka s osviežujúcimi kúskami ananásu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Mäkučké mafiny s hroznom a sušenými slivkami potešia každé dieťa i dospelých.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Jemná hlivová omáčka, ktorú si zamilujete.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Obľúbené zemiakové placky jednoducho upečené v jednom kuse, na plechu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chlieb vo vajíčku je už akýmsi tradičným raňajkovým, ale často aj večerným jedlom. Vyskúšajte recept na tento chlieb so syrovou perinkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka