Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Skutočná lahôdka pre labužníkov.
recept,fotorecept,šampiňóny,kačacia pečeň,Husacie a kačacie mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Husacie a kačacie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 100 | gramov | |
kačacia pečeň | 300 | gramov | |
olej repkový | 1 | polievková lyžica | |
rozmarín | - | ||
šampiňóny | 8 | kusov |
Recept
1.
šampiňóny 8 kusov
Väčšie šampiňóny umyjeme, odstránime nožičky. Osušené ich poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
2.
kačacia pečeň 300 gramov • cibuľa 100 gramov • olej repkový 1 polievková lyžica
Pečienky očistíme, nakrájame na menšie kúsky a opražíme na cibuľke.
3.
Pripravenú pečienku naplníme do šampiňónov a na vrch každého uložíme vetvičku rozmarínu.
4.
Pečieme 20 min. pri teplote 180°C.
Dobrú chuť!