Národné kuchyne
Viac
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdľa plnená tekvicou a balkánskym syrom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové krekry
Rozmarínové mandľové krekry
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
Grankový zákusok
Karamelovo makový zákusok
Pečené zeleninové guľôčky
SIRUPY A ČAJE
Bazový sirup
CUKROVINKY
Dvojfarebná čokoláda
Zeleninový šalát so syrom Feta
Cviklové kofty
KOLÁČE
Makovec
Koložvárska kapusta
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies