Národné kuchyne
Viac
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdľa plnená tekvicou a balkánskym syrom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové krekry
Rozmarínové mandľové krekry
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
Domáce zemiakové lokše
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
Kurací perkelt
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
BÁBOVKY
Trená bábovka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť