Národné kuchyne
Viac
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdľa plnená tekvicou a balkánskym syrom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové krekry
Rozmarínové mandľové krekry
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť