Národné kuchyne▼
Viac▼
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdľa plnená tekvicou a balkánskym syrom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové krekry
Rozmarínové mandľové krekry
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zemiaková kyslá polievka
Bryndzový posúch so slaninou
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
Vianočná kačka
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
ZÁKUSKY
Kokosové rezy
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom
Bravčové v jablkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť