Slané bezlepkové krekry z mandľovej múky s nádhernou vôňou rozmarínu.
recept,fotorecept,mandle sladké jadrá,rozmarín,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové
Slané chuťovky
Kuchtil
Počet porcií
10
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná
2.
Mandle pomelieme na mandľovú múku. Ideálne je použiť mlynček na kávu.
4.
rozmarín 2 polievkové lyžice
Vyšľahané vajce, nadrobno nakrájaný čerstvý tymián spojíme s mandľovou múkou. Osolíme. Rúru vyhrejeme na 180° C.
5.
Cesto položíme na papier na pečenie. Zakryjeme ho ďalším papierom na pečenie a rozvaľkáme.
6.
Cesto nožíkom pred pečením nakrájame na menšie štvorce a iné tvary. Pečieme na 180 °C cca 15 minút.
Dobrú chuť!
mandle sladké jadrá | 200 | gramov | |
olej kokosový | 1 | polievková lyžica | |
rozmarín | 2 | polievkové lyžice | |
vajce slepačie | 1 | kus |