Rozmarínové mandľové krekry
![Rozmarínové mandľové krekry](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001524/img_sk_4x3/rozmarinove-mandlove-krekry_00180.jpg)
Slané bezlepkové krekry z mandľovej múky s nádhernou vôňou rozmarínu.
recept,fotorecept,mandle sladké jadrá,rozmarín,Slané chuťovky,Bezlaktózové,Bezlepkové
Slané chuťovky
Ingrediencie
Ingrediencie
mandle sladké jadrá | 200 | gramov | |
olej kokosový | 1 | polievková lyžica | |
rozmarín | 2 | polievkové lyžice | |
vajce slepačie | 1 | kus |
Recept
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001524/small/IMG_1729.jpg)
2.
Mandle pomelieme na mandľovú múku. Ideálne je použiť mlynček na kávu.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001524/small/IMG_1731.jpg)
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001524/small/IMG_1732.jpg)
4.
rozmarín 2 polievkové lyžice
Vyšľahané vajce, nadrobno nakrájaný čerstvý tymián spojíme s mandľovou múkou. Osolíme. Rúru vyhrejeme na 180° C.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001524/small/IMG_1733.jpg)
5.
Cesto položíme na papier na pečenie. Zakryjeme ho ďalším papierom na pečenie a rozvaľkáme.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001524/small/IMG_1734.jpg)
6.
Cesto nožíkom pred pečením nakrájame na menšie štvorce a iné tvary. Pečieme na 180 °C cca 15 minút.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001524/small/IMG_1739.jpg)
Dobrú chuť!