svetvomne.sk

Údený hovädzí jazyk s chrenom

    

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
hovädzí jazyk údený1500gramov

1. Varenie hovädzieho jazyka

hovädzí jazyk údený 1500 gramov

Čerstvý údený hovädzí jazyk dobre umyjeme a vo vode varíme 80 minút do mäkka. Vodu nesolíme. Údený hovädzí jazyk je už dosť slaný.

Varenie hovädzieho jazyka

2. 

Uvarený na chvíľu vložíme do studenej vody, potom ho vyberieme, olúpeme.

3. 

Plátky jazyka podávame s kyslým, jablkovým alebo wasabi chrenom. Listy rukoly dodajú predjedlu výraznú chuť.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť