RECEPTY

Údený hovädzí jazyk s chrenom

Údený hovädzí jazyk s chrenom

recept,fotorecept,hovädzí jazyk údený,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

hovädzí jazyk údený1500gramov

 

Recept

1. Varenie hovädzieho jazyka

hovädzí jazyk údený 1500 gramov

Čerstvý údený hovädzí jazyk dobre umyjeme a vo vode varíme 80 minút do mäkka. Vodu nesolíme. Údený hovädzí jazyk je už dosť slaný.

2. 

Uvarený na chvíľu vložíme do studenej vody, potom ho vyberieme, olúpeme.

3. 

Plátky jazyka podávame s kyslým, jablkovým alebo wasabi chrenom. Listy rukoly dodajú predjedlu výraznú chuť.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies