Nakladaná reďkovka so sezamom
Jednoduchá ale veľmi efektná kombinácia nakladanej veľkej bielej reďkovky s kvalitným sezamovým olejom a sezamovými semiačkami spestrí vaše jedlo, alebo ponuku chuťoviek na párty.
recept,fotorecept,nakladaná reďkovka - Takuan,olej sezamový,Slané chuťovky,Bezlaktózové,Bezlepkové,Japonská kuchyňa,Kórejská kuchyňa
Slané chuťovky
Japonská kuchyňa
Ingrediencie
Ingrediencie
nakladaná reďkovka - Takuan | 60 | gramov | |
olej sezamový | 1 | polievková lyžica | |
semienka sezamové | ½ | čajovej lyžičky |
Recept
1.
nakladaná reďkovka - Takuan 60 gramov • olej sezamový 1 polievková lyžica • semienka sezamové ½ čajovej lyžičky
Nakladanú reďkovku jednoducho nakájame na plátky hrubé 2 mm. Premiešame s kvalitným sezamovým olejom a sezamovými semienkami.
Dobrú chuť!