svetvomne.sk

Grilované kuracie stehná v pivnej marináde

NO_DESC_

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
Cesnak2strúčiky
Kečup3polievkové lyžice
Kuracie stehná celé1kilogram
Olej olivovýl
Oreganog
Pivo svetlé300mililitrov
Rozmaríng
Soľg
Sójová omáčka2polievkové lyžice

1. 

kuracie stehná celé 1 kg

Kuracie stehná (horné a dolné) vykostíme.

2. 

pivo svetlé 300 ml  rozmarín  oregano

Na marinádu si pripravíme svetlé pivo, do ktorého pridáme 1 stonku rozmarínu, pár lístkov oregana.

3. 

kečup 3 PL  sójová omáčka 2 PL  cesnak 2 strúčiky  soľ

Do marinády pridáme kečup, sójovú omáčku, roztlačený cesnak. Osolíme.

4. 

Do marinády naložíme mäso a necháme cez noc marinovať.

5. 

olej olivový

Mäsko položíme na gril, alebo na troške oleja opražíme na grilovacej panvici. Podávame s kuskusom, alebo zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť