Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Pikantné bravčové koleno na pive
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Žraločí steak v pivnom cestíčku
HOVÄDZIE MÄSO
Guláš s pivom
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivového cesta
NÁTIERKY
Nátierka z pivného syra
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku
KURACIE MÄSO
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť