Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Pikantné bravčové koleno na pive
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Žraločí steak v pivnom cestíčku
HOVÄDZIE MÄSO
Guláš s pivom
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivového cesta
NÁTIERKY
Nátierka z pivného syra
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku
KURACIE MÄSO
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zemiaková kyslá polievka
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový posúch so slaninou
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
ZÁKUSKY
Kokosové rezy
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom
Bravčové v jablkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť