Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Dada 40 min. stredná
Zobraziť recept
Pikantné bravčové koleno na pive
Dada — stredná
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Žraločí steak v pivnom cestíčku
Dada 30 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Guláš s pivom
Dada 2 h. 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivového cesta
Zuzka — stredná
NÁTIERKY
Nátierka z pivného syra
Dada 20 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku
Dada 45 min. stredná
KURACIE MÄSO
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
Zuzka 20 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s majonézou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
Bryndzové tyčinky
Kapustovo-paradajková polievka
Bravčové v alobale
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Jahodové Míša rezy
Nugátový zákusok so šľahačkou
KOLÁČE
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť