Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Dada 40 min. stredná
Zobraziť recept
Pikantné bravčové koleno na pive
Dada — stredná
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Žraločí steak v pivnom cestíčku
Dada 30 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Guláš s pivom
Dada 2 h. 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivového cesta
Zuzka — stredná
NÁTIERKY
Nátierka z pivného syra
Dada 20 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku
Dada 45 min. stredná
KURACIE MÄSO
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
Zuzka 20 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť