Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Dada 40 min. stredná
Zobraziť recept
Pikantné bravčové koleno na pive
Dada — stredná
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Žraločí steak v pivnom cestíčku
Dada 30 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Guláš s pivom
Dada 2 h. 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivového cesta
Zuzka — stredná
NÁTIERKY
Nátierka z pivného syra
Dada 20 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná hliva v pivnom cestíčku
Dada 45 min. stredná
KURACIE MÄSO
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
Zuzka 20 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Medové srdiečka
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Kokosové guľky
Krehké linecké pečivo
Mäkké medovníčky
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
Nutelový cheesecake
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť