Národné kuchyne▼
Viac▼
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
Dada 3 h. stredná
Zobraziť recept
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
Michal 30 min. nízka
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdľa plnená tekvicou a balkánskym syrom
Zuzka 60 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zuzka 40 min. stredná
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové krekry
Zuzka 60 min. stredná
Rozmarínové mandľové krekry
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
Dada 40 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
Jurgason 60 min. vysoká
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Jurgason 45 min. stredná
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
Zuzka 20 min. nízka
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
Michal 2 h. stredná
Marinované bravčové mäso na rukole
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Plnené zemiakové placky
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
Granadír
Babičkin koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Chalupárske langoše
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
Kysnuté šatôčky so syrom feta a pórom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť