Šampiňóny s kuracou pečienkou
Podávame s bagetami opečenými na masle.
recept,fotorecept,kuracia pečeň,šampiňóny,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bageta | - | ||
cesnak | 3 | strúčiky | |
cibuľa | 250 | gramov | |
korenie rasca mletá | ½ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky | |
kuracia pečeň | 500 | gramov | |
maslo | - | ||
múka hladká | 1 | polievková lyžica | |
olej repkový | 50 | mililitrov | |
soľ | - | ||
voda | 50 | mililitrov | |
šampiňóny | 400 | gramov |
Recept
1.
kuracia pečeň 500 gramov • múka hladká 1 polievková lyžica • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky • šampiňóny 400 gramov
Pečienky umyjeme a odstránime hrubšie kanáliky. Ľahko osušíme kuchynskou papierovou utierkou, poprášime múkou, rascou a korením. Premiešame.
2.
cibuľa 250 gramov • olej repkový 50 mililitrov
Cibuľu ošúpeme, nakrájame na kolieska, rozoberieme a osmažíme v hlbokej panvici na oleji.
3.
Pridáme šampiňóny a premiešame.
5.
Nakoniec očistíme cesnak a pretlačíme ho do obsahu panvice. Premiešame a tesne pre podávaním osolíme.
Dobrú chuť!