RECEPTY

Kuracia roláda v lístkovom ceste

Kuracia roláda v lístkovom ceste

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Mimoriadne chutná mäsová roláda. Jej príprava nezaberie veľa času. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou.

recept,fotorecept,kuracie prsia,cesto lístkové,šunka bravčová,Kuracie mäso

Kuracie mäso

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Kategórie

Kuracie mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesto lístkové400gramov
korenie čierne mleté1čajová lyžička
kuracie prsia800gramov
oregano-
paprika červená mletá2čajové lyžičky
slanina oravská100gramov
soľ2čajové lyžičky
syr tvrdý100gramov
vajce slepačie-
šunka bravčová200gramov

 

Recept

1. 

kuracie prsia 800 gramov  cesto lístkové 400 gramov

Kuracie prsia prekrojíme na plátky a vyklepeme. Lístkové cesto rozdelíme na dve polovice a každú polovicu vyvaľkáme na pomúčenej doske na obdĺžnik, na primeranú hrúbku - nie veľmi na tenko.

Kuracie prsia prekrojíme na plátky a vyklepeme....

2. 

slanina oravská 100 gramov  soľ 2 čajové lyžičky  korenie čierne mleté 1 čajová lyžička  paprika červená mletá 2 čajové lyžičky

Na každý plát cesta poukladáme kuracie mäso, posypeme soľou, korením a paprikou. Slaninu nakrájame na prúžky a na každý plátok mäsa položíme 1 - 2 kúsky slaniny.

Na každý plát cesta poukladáme kuracie mäso,...

3. 

šunka bravčová 200 gramov  syr tvrdý 100 gramov

Šunku (údeninu, diétnu, mäkkú salámu) poukladáme na mäso so slaninkou a všetko prikryjeme tenkými plátmi tvrdého syra.

Šunku (údeninu, diétnu, mäkkú salámu)...

4. 

vajce slepačie

Rolády zavinieme, okraj cesta potrieme rozšľahaným vajíčkom a dobre uzavrieme.

Rolády zavinieme, okraj cesta potrieme...

5. 

oregano

Plech vystelieme papierom na pečenie. Preložíme rolády, ktoré na plechu celé potrieme rozšľahaným vajíčkom. Vidličkou na viacerých miestach poprepichujeme a povrchu posypeme oregánom.

Plech vystelieme papierom na pečenie. Preložíme...

6. 

Pečieme na strednom teplotnom stupni v mierne rozohriatej rúre 45 minút.

Pečieme na strednom teplotnom stupni v mierne...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť