Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno s koreňovou zeleninou
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Praženica so slaninou
KURACIE MÄSO
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
Bravčové na hubách
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový posúch so slaninou
Actifry Kuracie špízy
Kuracie prsia plnené nivou a slaninkou
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
Pečené karé so slivkami
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Mäkké medovníčky
Kuracie rolky plnené špenátom
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť