RECEPTY

Čokoládová ryža v parnom hrnci

Čokoládová ryža v parnom hrnci

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Príprava ryžovej kaše v parnom hrnci.

recept,fotorecept,ryža,čokoláda,Raňajkové kaše,Parný hrniec,Bezlepkové

Raňajkové kaše

Kuchtil

Počet porcií

4

Hmotnosť porcie

270 g

Energia porcie

363 kcal

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

cukor kryštálový

2

121

polievkové lyžice

kcal

mlieko polotučné 1,5%

800

384

mililitrov

kcal

ryža

200

688

gramov

kcal

čokoláda

50

257

gramov

kcal

 

Recept

1. 

ryža 200 gramov

Ryžu premyjeme pod tečúcou vodou na sitku a vsypeme do nádoby na varenie ryže v parnom hrnci (môžeme použiť aj inú vhodnú nádobu).

Ryžu premyjeme pod tečúcou vodou na sitku a...

2. 

cukor kryštálový 2 polievkové lyžice  mlieko polotučné 1,5% 800 mililitrov  čokoláda 50 gramov

Prisypeme cukor, zalejeme mliekom a vhodíme na kúsky rozlámanú čokoládu.

Prisypeme cukor, zalejeme mliekom a vhodíme na...

3. 

Nádobu s ryžou vložíme do spodnej nádoby parného hrnca a nastavíme čas parenia na 50 minút. Po 20 minútach odokryjeme vrchnák parnej nádoby a ryžu premiešame.

Nádobu s ryžou vložíme do spodnej nádoby...

4. 

Po skončení parenia ryžu znovu premiešame a necháme v parnom hrnci cca hodinu chladnúť. Po vybratí premiešame tretí krát. Čokoládovú ryžu podávame teplú, ako kašu na chutnú večeru, vhodnú zvlášť pre deti.

Po skončení parenia ryžu znovu premiešame a...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť