Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené kapustné listy
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Cibuľová ryža
Pečené kapustové závitky
KURACIE MÄSO
Kuracie špenátovo-vaječné roládky
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža
Plnená paprika varená v rúre
SLADKÉ JEDLÁ
ActiFry ryžový nákyp s jablkami
Kuracie prsia v syrovej omáčke
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
RIZOTO
Hydinové rizoto
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
Kurací perkelt
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť