svetvomne.sk

Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci

    

Jednoducho a ľahko pripravený chutný obed s obľúbeným údeným mäsom.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
cesnak-
hrášok1000gramov
mlieko polotučné 1,5%2decilitre
mäso údené400gramov
soľ-

1. Parenie hrášku a údeného

hrášok 1000 gramov  mäso údené 400 gramov

Do spodnej nádoby parného hrnca vysypeme mrazený alebo čerstvý hrach. Do vrchnej nádoby položíme údené mäso. Čas parenia nastavíme na 40 minút. Všetko spolu paríme 30 minút. Po uplynutí času parenia misku s hrachom odoberieme a údené mäso paríme ďalej.

Parenie hrášku a údeného

2. 

mlieko polotučné 1,5% 2 decilitre  soľ  cesnak

Hrach vsypeme do hrnca, pridáme mlieko, podľa chuti soľ a pretlačený cesnak. Všetko spolu zmixujeme. Ak chceme pyré redšie môžeme pridať v potrebnom množstve vývar, ktorý nám vznikol v odkvapkávacej nádobe parného hrnca.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť