Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
MÄSOVÉ POLIEVKY
Gazdovská kapustnica s krúpami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Obrátená kapusta
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
Krúpová baba s údeným a hubami
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Mliečna fazuľová polievka
CESTOVINY
Halušky
SLANÉ CHUŤOVKY
Oškvarkové slimáčiky
Fazuľová polievka s párkom
Frankfurtská polievka
Bravčová pečeň na cibuli
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Mrkvovo-kapustový šalát s jogurtom
ZÁKUSKY
Slávnostné jahodové rezy
Nepečené čokoládovo banánové kocky
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
TORTY
Prekladaná jablková torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť