Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
MÄSOVÉ POLIEVKY
Gazdovská kapustnica s krúpami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Obrátená kapusta
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
Krúpová baba s údeným a hubami
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
CESTOVINY
Halušky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Šampiňónová omáčka s knedľou
Mliečna fazuľová polievka
Tekvicový prívarok s kôprom
KURACIE MÄSO
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies