Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Gazdovská kapustnica s krúpami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Dada — stredná
Obrátená kapusta
Dada 1 h. 30 min. nízka
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
Dada 2 h. stredná
Krúpová baba s údeným a hubami
Dada 2 h. nízka
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Dada 40 min. nízka
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Fašírka s vajcom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Šalátová polievka
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
Bublanina s čiernymi ríbezľami
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
Plnené kapustné listy
Orechový koláč s tvarohom a zapekaným snehom
Cesnaková polievka so zemiakmi
Mrkvový zákusok s tvarohom
Pikantné oškvarkové pagáčiky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť