Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Gazdovská kapustnica s krúpami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Dada — stredná
Obrátená kapusta
Dada 1 h. 30 min. nízka
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
Dada 2 h. stredná
Krúpová baba s údeným a hubami
Dada 2 h. nízka
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Dada 40 min. nízka
TORTY
Jahodová torta z rolády
KOLÁČE
Figová bublanina
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvovo-hrášková polievka
RYBACIE ŠALÁTY
Rybací šalát z kyslých rýb
PALACINKY
Mascarpone palacinky
SUCHÉ PEČIVO
Nepečené čokoládové jednohubky
Kapustový šalát s čedarom
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantné oškvarkové pagáčiky
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Vajíčka v paprike
Cuketový sladký chlebíček s chia semienkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť