Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Gazdovská kapustnica s krúpami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Dada — stredná
Obrátená kapusta
Dada 1 h. 30 min. nízka
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
Dada 2 h. stredná
Krúpová baba s údeným a hubami
Dada 2 h. nízka
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Dada 40 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Cuketový prívarok
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
CESTOVINY
Pórové cestoviny
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové placky
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Nepečená mrkvová torta s banánovým krémom
Pikantné tekvicovo-mrkvové placky
TORTY
Trojposchodová gaštanová torta
Kurkuma pikantné tofu so špagetami
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakladaný Camembert s cesnakom a cibuľou
Orechovo oškvarkové pagáčiky
ActiFry zapekaná cuketa.
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť