Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Gazdovská kapustnica s krúpami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Dada — stredná
Obrátená kapusta
Dada 1 h. 30 min. nízka
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
Dada 2 h. stredná
Krúpová baba s údeným a hubami
Dada 2 h. nízka
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Dada 40 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Orechové štangle
Kokosovo smotanové rohlíčky
Orechové kolieska s čokoládovým krémom
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
Krehké linecké pečivo
Vanilkové rožky
CUKROVINKY
Jednoduché Žerbó guľôčky
Raffaello
Úliky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Marinovaný losos
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť