Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Gazdovská kapustnica s krúpami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Dada — stredná
Obrátená kapusta
Dada 1 h. 30 min. nízka
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
Dada 2 h. stredná
Krúpová baba s údeným a hubami
Dada 2 h. nízka
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Dada 40 min. nízka
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Bravčová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
Držková polievka
Dusená medová kapusta
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Fazuľové buchty
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť