svetvomne.sk

Rýchla kuracia polievka z parného hrnca

    

Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
cestoviny150gramov
kuracie chrbáty300gramov
kuracie krídla200gramov
soľ1čajová lyžička
soľ-
zelenina mrazená (polievková zmes)350gramov

1. 

kuracie chrbáty 300 gramov  kuracie krídla 200 gramov  soľ 1 čajová lyžička

Kuracie chrbáty a krídla umyjeme a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca. Posolíme.

2. 

zelenina mrazená (polievková zmes) 350 gramov

Do strednej nádoby nasypeme mrazenú zeleninu.

3. 

cestoviny 150 gramov  soľ

Do nádoby na varenie ryže vložíme cestoviny, pridáme soľ, zalejeme vodou a celú nádobku vložíme do tretej parnej nádoby. Nastavíme čas parenia na 30 minút.

4. 

Kuracie mäso oberieme z kostí a vložíme do hrnca. Pridáme zeleninu a scedenú cestovinu. Zalejeme vývarom, ktorý nám vznikol v odkvapkávacej nádobe parného hrnca. Podľa chuti dosolíme.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť