Rýchla kuracia polievka z parného hrnca

Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.
recept,fotorecept,kuracie chrbáty,kuracie krídla,zelenina mrazená (polievková zmes),cestoviny - Fusilli (špirály),Mäsové polievky,Parný hrniec,Bezlaktózové
Mäsové polievky
Ingrediencie
Ingrediencie
cestoviny - Fusilli (špirály) | 150 545 | gramov kcal | |
kuracie chrbáty | 300 ?? | gramov kcal | |
kuracie krídla | 200 260 | gramov kcal | |
soľ | 1 0 | čajová lyžička kcal | |
zelenina mrazená (polievková zmes) | 350 123 | gramov kcal |
Recept
1.
kuracie chrbáty 300 gramov • kuracie krídla 200 gramov • soľ ¾ čajovej lyžičky
Kuracie chrbáty a krídla umyjeme a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca. Posolíme.


3.
cestoviny - Fusilli (špirály) 150 gramov • soľ ¼ čajovej lyžičky
Do nádoby na varenie ryže vložíme cestoviny, pridáme soľ, zalejeme vodou a celú nádobku vložíme do tretej parnej nádoby. Nastavíme čas parenia na 30 minút.

4.
Kuracie mäso oberieme z kostí a vložíme do hrnca. Pridáme zeleninu a scedenú cestovinu. Zalejeme vývarom, ktorý nám vznikol v odkvapkávacej nádobe parného hrnca. Podľa chuti dosolíme.

Dobrú chuť!