svetvomne.sk

Rýchla kuracia polievka z parného hrnca

    

Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

kuracie chrbáty 300 gramov  kuracie krídla 200 gramov  soľ ¾ čajovej lyžičky

Kuracie chrbáty a krídla umyjeme a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca. Posolíme.

2. 

zelenina mrazená (polievková zmes) 350 gramov

Do strednej nádoby nasypeme mrazenú zeleninu.

3. 

cestoviny - Fusilli (špirály) 150 gramov  soľ ¼ čajovej lyžičky

Do nádoby na varenie ryže vložíme cestoviny, pridáme soľ, zalejeme vodou a celú nádobku vložíme do tretej parnej nádoby. Nastavíme čas parenia na 30 minút.

4. 

Kuracie mäso oberieme z kostí a vložíme do hrnca. Pridáme zeleninu a scedenú cestovinu. Zalejeme vývarom, ktorý nám vznikol v odkvapkávacej nádobe parného hrnca. Podľa chuti dosolíme.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť