svetvomne.sk

Lokše plnené kačacou pečeňou

     

Obľúbené plnené pečeňové lokše.

Kuchtil

Počet porcií

12

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

 

 
 

1. 

cibuľa 150 g  masť kačacia 50 g

Cibuľu nadrobno nakrájame a osmažíme na kačacej masti.

2. 

kačacia pečeň 500 g

Pridáme umyté pečienky.

3. 

10-15 minút za občasného miešania podusíme.

4. 

soľ

Pečienky preložíme do hlbšej misky a osolíme.

5. 

Kačacia polievka recept

Ponorným mixérom rozmixujeme na kašu. Podľa potreby zriedime kačacím vývarom (výpekom, alebo prevarenou vodou).

6. 

Domáce zemiakové lokše recept

Pripravíme si upečené lokše. Každú lokšu potrieme plnkou a zarolujeme.

7. 

Na plnku si môžeme pridať aj obraté, nasekané mäso z upečených kačacích chrbátov.

8. 

Mäso v primeranom množstve nasypeme na lokšu potretú pečeňou. Lokše budú ešte chutnejšie.

9. 

Zrolované lokše uložíme do pekáča a pred podávaním ohrejeme v rúre.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť