svetvomne.sk

Lokše plnené kačacou pečeňou

Lokše plnené kačacou pečeňou

    

Obľúbené plnené pečeňové lokše.

Kuchtil

Počet porcií

12

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

 

1. 

cibuľa 150 gramov  masť kačacia 50 gramov

Cibuľu nadrobno nakrájame a osmažíme na kačacej masti.

2. 

kačacia pečeň 500 gramov

Pridáme umyté pečienky.

3. 

10-15 minút za občasného miešania podusíme.

4. 

soľ

Pečienky preložíme do hlbšej misky a osolíme.

5. 

Kačacia polievka recept

Ponorným mixérom rozmixujeme na kašu. Podľa potreby zriedime kačacím vývarom (výpekom, alebo prevarenou vodou).

6. 

Domáce zemiakové lokše recept

Pripravíme si upečené lokše. Každú lokšu potrieme plnkou a zarolujeme.

7. 

Na plnku si môžeme pridať aj obraté, nasekané mäso z upečených kačacích chrbátov.

8. 

Mäso v primeranom množstve nasypeme na lokšu potretú pečeňou. Lokše budú ešte chutnejšie.

9. 

Zrolované lokše uložíme do pekáča a pred podávaním ohrejeme v rúre.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť