Lokše plnené kačacou pečeňou
Obľúbené plnené pečeňové lokše.
recept,fotorecept,kačacia pečeň,Domáce zemiakové lokše,Husacie a kačacie mäso
Husacie a kačacie mäso
Kategórie
Husacie a kačacie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
Domáce zemiakové lokše recept | - | ||
Kačacia polievka recept | - | ||
cibuľa | 150 | gramov | |
kačacia pečeň | 500 | gramov | |
masť kačacia | 50 | gramov | |
soľ | - |
Recept
1.
cibuľa 150 gramov • masť kačacia 50 gramov
Cibuľu nadrobno nakrájame a osmažíme na kačacej masti.
3.
10-15 minút za občasného miešania podusíme.
5.
Ponorným mixérom rozmixujeme na kašu. Podľa potreby zriedime kačacím vývarom (výpekom, alebo prevarenou vodou).
6.
Pripravíme si upečené lokše. Každú lokšu potrieme plnkou a zarolujeme.
7.
Na plnku si môžeme pridať aj obraté, nasekané mäso z upečených kačacích chrbátov.
8.
Mäso v primeranom množstve nasypeme na lokšu potretú pečeňou. Lokše budú ešte chutnejšie.
9.
Zrolované lokše uložíme do pekáča a pred podávaním ohrejeme v rúre.
Dobrú chuť!