RECEPTY

Bravčovinky

Bravčovinky

Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.

recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,cibuľa,Bravčové mäso,Bezlaktózové,Sezónne recepty

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

15

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové mleté mäso500gramov
cibuľa150gramov
korenie čierne mleté½
múka hladká-
olej slnečnicový-
soľ1.5čajovej lyžičky
vajce slepačie1kus

 

Recept

1. 

bravčové mleté mäso 500 gramov  cibuľa 150 gramov  vajce slepačie 1 kus  soľ 1.5 čajovej lyžičky  korenie čierne mleté ½ ČĽ  múka hladká

Cibuľu nadrobno pokrájame, zmiešame ju s mletým mäsom, soľou, korením a vajíčkom. Tvoríme asi 6 cm dlhé, hrubšie valčeky a obaľujeme ich v múke.

2. 

olej slnečnicový

V horúcom oleji smažíme 6 minút pod pokrievkou.

3. 

Potom bravčovinky obrátime a dosmažíme dozlatova.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies