Bravčovinky

Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,cibuľa,Bravčové mäso,Bezlaktózové,Sezónne recepty
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové mleté mäso | 500 1300 | gramov kcal | |
cibuľa | 150 66 | gramov kcal | |
korenie čierne mleté | ½ 9 | kcal | |
múka hladká | 0 ?? | kcal | |
olej slnečnicový | 0 ?? | kcal | |
soľ | 1.5 0 | čajovej lyžičky kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal |
Recept
1.
bravčové mleté mäso 500 gramov • cibuľa 150 gramov • vajce slepačie 1 kus • soľ 1.5 čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ½ ČĽ • múka hladká
Cibuľu nadrobno pokrájame, zmiešame ju s mletým mäsom, soľou, korením a vajíčkom. Tvoríme asi 6 cm dlhé, hrubšie valčeky a obaľujeme ich v múke.


3.
Potom bravčovinky obrátime a dosmažíme dozlatova.

Dobrú chuť!