Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z mäsa > Bravčové mäso
Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,cibuľa,Bravčové mäso,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Kuchtil
Počet porcií
15
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka
1.
bravčové mleté mäso 500 gramov • cibuľa 150 gramov • vajce slepačie 1 kus • soľ 1.5 čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ½ ČĽ • múka hladká
Cibuľu nadrobno pokrájame, zmiešame ju s mletým mäsom, soľou, korením a vajíčkom. Tvoríme asi 6 cm dlhé, hrubšie valčeky a obaľujeme ich v múke.
3.
Potom bravčovinky obrátime a dosmažíme dozlatova.
Dobrú chuť!
bravčové mleté mäso | 500 | gramov | |
cibuľa | 150 | gramov | |
korenie čierne mleté | ½ | ||
múka hladká | - | ||
olej slnečnicový | - | ||
soľ | 1.5 | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 1 | kus |