Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Škótske vajcia
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
Zapekané plnené bedle
Dada 60 min. vysoká
Jemná plnená fašírka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Jarné čevabčiči s medvedím cesnakom
Dada 35 min. nízka
Plnená bravčová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. stredná
Bravčové plnené bochníčky
Plnené kapustné listy
Dada 2 h. vysoká
Pečené kapustové závitky
Dada 2 h. stredná
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
Dada 1 h. 30 min. stredná
Bravčovinky
Dada 45 min. nízka
Fašírka s vajcom
Dada 1 h. 20 min. stredná
Karbonátky
Jurgason 45 min. nízka
CESTOVINY
Lasagne s jemným bešamelom
Jurgason 1 h. 30 min. stredná
Zapekané žemle plnené mäsom
Dada 45 min. stredná
Plnená paprika varená v rúre
Mäsovo-cícerové rolky
Zemiakový nákyp s mäsom a fazuľou
Dada — stredná
Slané mäsovo-kapustové buchty
Zuzka — stredná
Boloňské špagety
Michal 60 min. stredná
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
ActiFry mäsové guľôčky s pórom
Sekaná na plechu
Pastiersky koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Veľkonočná mäsová fašírka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s majonézou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Kapustovo-paradajková polievka
Bravčové v alobale
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Jahodové Míša rezy
Nugátový zákusok so šľahačkou
KOLÁČE
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť