svetvomne.sk

Bravčové mleté mäso v receptoch

 
Pečená bravčová roláda

Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Plnená bravčová roláda

Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 40 min.

Náročnosť

stredná

Plnené kelové listy v paradajkovej šťave

Výborné a šťavnaté plnené kelové listy.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Pečené kapustové závitky

Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Plnená fašírka

Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Morčacie prsia plnené mletým mäsom a ryžou

Mäsová roláda z morčacích pŕs plnená zmesou mletého mäsa a ryže.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Plnené kapustné listy

Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

vysoká

Bon Batatas von Forno

Sladké zemiaky zapekané s mrkvou, mletým mäsom, bešamelom a mozarellou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 25 min.

Náročnosť

stredná

Mäsovo-zeleninový závin v lístkovom ceste

Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou

Šťavnatý obed z jedného hrnca.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli

Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Cannelloni s mäsovou plnkou

Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Zapekané plnené šampiňóny

Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčovinky

Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry mäsové guľôčky s pórom

Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Fašírka z domácej pekárničky

Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

nízka

Batôžky s mletým mäsom

Chuťovka z Blízkeho východu

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Fašírka s vajcom

Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Fašírky

Malé chutné vyprážané fašírky z mletého mäsa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť