svetvomne.sk

Olej na vyprážanie v receptoch

 
Syrovo - cuketové placky

Takto si pripravíte chutné cuketové placky s pridaním strúhaného syra.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku

Karfiolová pakora (Gobi pakora) je jedna z mnohých chutných a chrumkavých zeleninových pakor obľúbených v Indii. Podáva sa ako večerné občerstvenie s dobrou šálkou čaju. Môže tvoriť aj súčasť obedového menu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Seitan s hráškom

Soté s hráškom a seitanom na cibuľke, cesnaku a zázvore.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Indické maslové kura

Maslové kurča (Murgh Makhani) je jemne pikantné severoindické jedlo obľúbené po celom svete. Chutné mäso v skvelej omáčke podávame s ryžou, alebo s indickými chlebovými plackmi.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Cviklové kofty

Cviklové fašírky Čukunda kofta sú veľmi zdravé a chutné. Napriek tomu, že sa vysmážajú v oleji mastné nie sú. Podávame ich ako súčasť indického menu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Zeleninové kalerábovo-cuketové placky

Skvelé placky, ktoré môžeme konzumovať samostatne so smotanou či tatárskou omáčkou. Sú dobrou voľbou aj ako príloha k jedlám z mäsa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Zemiakové langoše

Maďarské langoše z kysnutého cesta s postrúhanými varenými zemiakmi. Langoše sú mäkké, jemné a nadýchané. Podávame podľa chuti, tradične s kyslou smotanou a postrúhaným syrom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Chalupárske langoše

Tie najfantastickejšie nadýchané a chrumkavé langoše, pripravené na pekne rozhorenom dreve na vonkajšom ohnisku. Recept na ich prípravu ponúkame s čo najpresnejším postupom :) a s prísnym pracovným zaradením všetkých zúčastnených :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

vysoká

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť