svetvomne.sk

Špargľa s balzamiko - maslovou omáčkou

    

Rýchla diétna večera, nielen pre vegetariánov.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
korenie čierne mleté-
maslo30gramov
ocot balzamikový2polievkové lyžice
olej olivový1polievková lyžica
soľ-
sójová omáčka1polievková lyžica
špargľa biela10kusov

1. 

špargľa biela 10 kusov  olej olivový 1 polievková lyžica  soľ  korenie čierne mleté

Špargľu očistíme, konce (asi 1.5 cm odrežeme), položíme ju na vymastený plech. Jemne posolíme a okoreníme. Pečieme 15 minút na 150° C.

2. 

maslo 30 gramov

Omáčku pripravíme z rozpusteného masla.

3. 

ocot balzamikový 2 polievkové lyžice  sójová omáčka 1 polievková lyžica

Pridáme balzamikový ocot a sójovú omáčku. Všetko spolu premiešame, chvíľu povaríme. Hotovú špargľu polejeme omáčkou. Podávame so šalátom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť