svetvomne.sk

Špargľa s balzamiko - maslovou omáčkou

Rýchla diétna večera, nielen pre vegetariánov.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
Korenie čierne mletég
Maslo30gramov
Ocot balzamikový2polievkové lyžice
Olej olivový1polievková lyžica
Soľg
Sójová omáčka1polievková lyžica
Špargľa biela10kusov

1. 

špargľa biela 10 ks  olej olivový 1 PL  soľ  korenie čierne mleté

Špargľu očistíme, konce (asi 1.5 cm odrežeme), položíme ju na vymastený plech. Jemne posolíme a okoreníme. Pečieme 15 minút na 150° C.

2. 

maslo 30 g

Omáčku pripravíme z rozpusteného masla.

3. 

ocot balzamikový 2 PL  sójová omáčka 1 PL

Pridáme balzamikový ocot a sójovú omáčku. Všetko spolu premiešame, chvíľu povaríme. Hotovú špargľu polejeme omáčkou. Podávame so šalátom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť