Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Bryndzové krúpy so špargľou
Zuzka 35 min. stredná
Zobraziť recept
CESTOVINY
Špagety so špargľou
Michal 20 min. nízka
Špargľa so sézamom
Michal 20 min. stredná
RIZOTO
Špargľové rizoto
Michal 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Špargľová polievka s medvedím cesnakom
Michal 30 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Dada 40 min. stredná
Špargľová polievka so zemiakmi
Dada 30 min. nízka
Špargľa s balzamiko - maslovou omáčkou
Zuzka 20 min. nízka
Špargľa so salámou
Zuzka 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Halušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
Smotanová Hokkaido polievka
Chalupárske langoše
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť