Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Bryndzové krúpy so špargľou
Zuzka 35 min. stredná
Zobraziť recept
CESTOVINY
Špagety so špargľou
Michal 20 min. nízka
Špargľa so sézamom
Michal 20 min. stredná
RIZOTO
Špargľové rizoto
Michal 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Špargľová polievka s medvedím cesnakom
Michal 30 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Špargľa v pivnom cestíčku so šunkou
Dada 40 min. stredná
Špargľová polievka so zemiakmi
Dada 30 min. nízka
Špargľa s balzamiko - maslovou omáčkou
Zuzka 20 min. nízka
Špargľa so salámou
Zuzka 30 min. nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna šošovicová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Fazuľové buchty
Jahodový sypaný koláč
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť