RECEPTY

Iriko Dashi

Iriko Dashi

Recept na prípravu vývaru zo sušených ančovičiek Iriko.

recept,fotorecept,ančovičky sušené,Mäsové polievky,Japonská kuchyňa,Bezlepkové,Bezlaktózové

Mäsové polievky

Japonská kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

5

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

ančovičky sušené40gramov
voda1000mililitrov

 

Recept

1. 

ančovičky sušené 40 gramov  voda 300 mililitrov

Ančovičky namočíme na 30 minút do vody.

2. 

voda 700 mililitrov

Vodu s ančovičkami prelejeme do hrnca a pridáme vodu. Pomaly privedieme k varu.

3. 

A varíme 10 minút. Ak sa na povrchu vytvorí pena, odoberieme ju lyžičkou.

4. 

Hotový vývar precedíme cez papierovú kuchynskú servítku.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies