Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Chrumkavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. stredná
SLADKÉ JEDLÁ
Vianočný ryžový koláč
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Opekance-bobáľky
Dada — stredná
Bobáľky s makom
Dada — vysoká
Vyprážaný kapor
Dada 20 min. nízka
Makové pupáky z rožkov
Michal 15 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
Dada 3 h. nízka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Dada — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť