Všetky recepty > Vianočné recepty > Vianočné jedlá
Všetky recepty > Vianočné recepty > Vianočné jedlá
Chutný zemiakový šalát nielen k vyprážanému sladkovodnému kaprovi, ale aj k morským rybám či bravčovému rezníku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Bobáľky, opekance, pupáľky, pupáky či pupáčiky...najobľúbenejšie sú z makom. Keďže je pokrm pomerne sýty malo by pripravené množstvo stačiť na uvedené 4 porcie. Ak sa vám to zdá málo, kľudne si množstvo ingrediencií zdvojnásobte.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Recept na zjednodušenú verziu tradičného štedrovečernej sladkej dobroty.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Jemná, maslovo-medová kačka na sviatočný stôl. Podávame so zemiakovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
3 h. Náročnosť
nízka
Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený ryžový nákyp tentoraz so všetkými chuťami Vianoc.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Bobáľky, opekance, pupáľky... tradičný slovenský vianočný pokrm. Najčastejšie sa podávajú s makom, orechmi, tvarohom...ale chutnajú aj s bryndzou či kapustou. Ich názov a spôsob podávania sa v regiónoch líši. Z uvedeného množstva získate 250 g hotových bobáľkov. Podľa potreby ingrediencie zdvojnásobte.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná