Všetky recepty > Vianočné > Vianočné jedlá
Bobáľky, opekance, pupáľky, pupáky či pupáčiky...najobľúbenejšie sú z makom. Keďže je pokrm pomerne sýty malo by pripravené množstvo stačiť na uvedené 4 porcie. Ak sa vám to zdá málo, kľudne si množstvo ingrediencií zdvojnásobte.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
—
Náročnosť
vysoká
Klasický recept na prípravu vyprážaných podkovičiek z kapra.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka
Recept na zjednodušenú verziu tradičného štedrovečernej sladkej dobroty.
Kuchtil
Michal
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka
Obľúbený ryžový nákyp tentoraz so všetkými chuťami Vianoc.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
vysoká
Jemná, maslovo-medová kačka na sviatočný stôl. Podávame so zemiakovým šalátom.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
3 h.
Náročnosť
nízka
Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.
Kuchtil
Norika
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka
Chutný zemiakový šalát nielen k vyprážanému sladkovodnému kaprovi, ale aj k morským rybám či bravčovému rezníku.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka