Národné kuchyne▼
Viac▼
SLADKÉ JEDLÁ
Opekance-bobáľky
Dada — stredná
Zobraziť recept
Bobáľky s makom
Dada — vysoká
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážaný kapor
Dada 20 min. nízka
Makové pupáky z rožkov
Michal 15 min. nízka
Vianočný ryžový koláč
Dada 1 h. 30 min. vysoká
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
Dada 3 h. nízka
Chrumkavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. stredná
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Dada — nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Cviklový šalát s majonézou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
Šošovicový prívarok
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť