Národné kuchyne▼
Viac▼
SLADKÉ JEDLÁ
Makové pupáky z rožkov
Michal 15 min. nízka
Zobraziť recept
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Chrumkavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. stredná
Vianočný ryžový koláč
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Vyprážaný kapor
Dada 20 min. nízka
Bobáľky s makom
Dada — vysoká
Opekance-bobáľky
Dada — stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
Dada 3 h. nízka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Dada — nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové hamburgery
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť