Národné kuchyne▼
Viac▼
SLADKÉ JEDLÁ
Opekance-bobáľky
Dada — stredná
Zobraziť recept
Bobáľky s makom
Dada — vysoká
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážaný kapor
Dada 20 min. nízka
Makové pupáky z rožkov
Michal 15 min. nízka
Vianočný ryžový koláč
Dada 1 h. 30 min. vysoká
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
Dada 3 h. nízka
Chrumkavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. stredná
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Dada — nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové cesto
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť