Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Chrumkavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
Dada 3 h. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Opekance-bobáľky
Dada — stredná
Bobáľky s makom
Dada — vysoká
Vianočný ryžový koláč
Dada 1 h. 30 min. vysoká
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Dada — nízka
Makové pupáky z rožkov
Michal 15 min. nízka
Vyprážaný kapor
Dada 20 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Hlivový paprikáš
Pečené zeleninové guľôčky
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
Hrachový prívarok s medvedím cesnakom
Teľacia polievka
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies