Národné kuchyne
Viac
SLANÉ CHUŤOVKY
Šatôčky s medvedím cesnakom
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyslej kapusty
Slané koláčiky z cereálneho lístkového cesta
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zelerové placky so syrom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie kúsky v žemli
Špenátové palacinky so syrovou omáčkou
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka so syrom
KURACIE MÄSO
Kurací pekáč
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Rybie filé pod syrovou plnkou
Lososový steak so syrom
Zapekané zemiakové palacinky so syrom
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Orechové a makové rožteky
Hubová praženica z masliakov
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Jesenná zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
Šošovicový prívarok
ROLÁDY
Štafetky
Nepečené čokoládovo banánové kocky
Vianočná šošovicová polievka
Babičkine úhrabky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť