svetvomne.sk

Kôpor v receptoch

 
Tarator

Vyborná osviežujúca jogurtová polievka s uhorkou a kôprom. Podáva sa za studena a najlepšie chutí v letnom období.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Prívarok Hokkaidó

Recept na lahodný a jemný prívarok z tekvice hokkaidó. Hodí sa k nemu varené vajíčko, varené zemiaky, alebo grilovaná ryba.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Cuketový prívarok s tofu

Podľa tohoto receptu si pripravíte jemný a lahodný prívarok s kôprom a smotanou. Na vrch si môžete dať vajíčko, alebo tofu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Patizónový prívarok

Vynikajúci recept na prípravu ľahkého a veľmi chutného prívarku z patizónu. Servírujeme ho s chrumkavou opekanou cibuľkou a vajíčkom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Kôprová smotanová polievka

Klasická polievka našej babičky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Cuketový prívarok

Sýty smotanový prívarok z cukety s jemnou a krémovou konzistenciou, výborne doplnený varenými vajíčkami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Kulajda

Chutná polievka z juhočeskej kuchyne.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Sójový šalát so zeleninou

Chutný strukovinový šalát je vhodný ku grilovaným a pečeným mäsám.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

nízka

Marinovaný losos na studeno

Jednoduchý recept na marinovaný losos pre studenú kuchyňu.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Restovaná králičia pečeň

Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Tekvicová polievka so smotanou

Jednoduchá polievka z mrkvy a tekvice hokkaido s kôprom a smotanou. Ideálna počas jesennej tekvicovej sezóny.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Tekvicový prívarok s hovädzími rezňami

Obľúbený prívarok z letnej tekvice a nových zemiakov, pripravený s kyslou smotanou a podávaný s chutnými hovädzími rezňami pečenými v rúre. Ak varíte pre štyroch, varte z polovice 🙂!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Kvašáky - kvasené uhorky

Na kvašáky či kvasáky exituje mnoho receptúr. My vám ponúkame jednu z nich.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

vysoká

Palacinky s bryndzou

Jemne kysnuté palacinky, plnené slanou plnkou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Zavárame pikantné uhorky

Pikantné uhorky v sladkokyslom náleve. Z uvedeného množstva 5-8 cm uhoriek zavaríme 7 kusov sedemdecových zaváracích pohárov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Zemiakový prívarok s kôprom

Chutný letný prívarok. Pre nevegetariánov podávame s duseným hovädzím, alebo pre vegetariánov s volským okom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Tekvicový prívarok s kôprom

Klasický letný prívarok. Podávame s varenými zemiakmi, fašírkami, alebo s volským okom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Smotanový zemiakovo-tekvicový prívarok

Chutný prívarok, ktorý sa dá konzumovať bez prílohy. Komu by bolo málo, môže si pridať volské oko, fašírku, či chlebíkom zajedať :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť