Všetky recepty > > Sezóna - Cibuľa
Všetky recepty > > Sezóna - Cibuľa
Jemná hlivová omáčka, ktorú si zamilujete.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Recept na chutný gulášik z hovädzieho mäsa s koreňovou zeleninou a kápiou. Vhodnou prílohou by mohla byť knedľa alebo halušky.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Návyková dobrota s typickou chuťou ovčieho syru Pecorino.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.
Kuchtil
DadaČas prípravy
10 min.Náročnosť
nízka
Tradične upravené zemiaky vhodné ako príloha k mäsu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Jemná a veľmi chutná teľacia polievka. Tento obľúbený hovädzí-teľací vývar nás výborne zahreje počas sychravých zimných dní i v čase choroby.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 50 min.Náročnosť
stredná
Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
stredná
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. Náročnosť
stredná
Ľahká večera nielen pre vegetariánov. Podávame naslano s čerstvou pažítkou. Tiež sa dá pokrm konzumovať nasladko, nakoľko je od množstva cibule už spočiatku jemne nasladlý. Stačí pridať trochu cukru a škorice.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Niečo na zahryznutie k dobre vychladenému pivu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený nakladaný syr s bielou plesňou na povrchu plnený pikantnou plnkou a cibuľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Výborný, jemne pikantný, plnený utopenci - klasika českej studenej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Príliš známe jedlo, aby potrebovalo komentár :)
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Klasický, jednoduchý šalát z paradajok a cibule.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Skvelé zeleninové guľôčky podávame s obľúbenou prílohou. Odporúčame pečené zemiaky, tatarskú omáčku,alebo ryžu, zemiakové pyré, strukovinový prívarok...no, máte toho pestro na výber!
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Mnohé názory na konzumáciu pečene sa opierajú o fakt, že v pečeni sa čistia toxíny. Je však tiež nesporné, že pečeň obsahuje množstvo prospešných živín. Pri kúpe vnútorností je preto dobré poznať ich pôvod. A nakoniec: Komu chutí pripraví si, komu nie...
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept na prípravu večere pre povedzme začínajúcich kuchárov ;)
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Veľmi chutné prílohové zemiaky, ktoré môžeme podávať aj ako samostatný pokrm. Recept inšpirovaný indickou kuchyňou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná