Všetky recepty > > Sezóna - Cibuľa
Všetky recepty > > Sezóna - Cibuľa
Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravu hlivového gulášu so zemiakmi
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Jemná a veľmi chutná teľacia polievka. Tento obľúbený hovädzí-teľací vývar nás výborne zahreje počas sychravých zimných dní i v čase choroby.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 50 min.Náročnosť
stredná
Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
stredná
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Ľahká večera nielen pre vegetariánov. Podávame naslano s čerstvou pažítkou. Tiež sa dá pokrm konzumovať nasladko, nakoľko je od množstva cibule už spočiatku jemne nasladlý. Stačí pridať trochu cukru a škorice.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Niečo na zahryznutie k dobre vychladenému pivu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený nakladaný syr s bielou plesňou na povrchu plnený pikantnou plnkou a cibuľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Výborný, jemne pikantný, plnený utopenci - klasika českej studenej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravu večere pre povedzme začínajúcich kuchárov ;)
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Skvelé zeleninové guľôčky podávame s obľúbenou prílohou. Odporúčame pečené zemiaky, tatarskú omáčku,alebo ryžu, zemiakové pyré, strukovinový prívarok...no, máte toho pestro na výber!
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Mnohé názory na konzumáciu pečene sa opierajú o fakt, že v pečeni sa čistia toxíny. Je však tiež nesporné, že pečeň obsahuje množstvo prospešných živín. Pri kúpe vnútorností je preto dobré poznať ich pôvod. A nakoniec: Komu chutí pripraví si, komu nie...
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Veľmi chutné prílohové zemiaky, ktoré môžeme podávať aj ako samostatný pokrm. Recept inšpirovaný indickou kuchyňou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Lahodné kuracie mäso ochutené marinádou, zapečené so zemiakmi a cibuľkou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 20 min.Náročnosť
nízka
Úžasný nakladaný syr vhodný ako predjedlo alebo ako chuťovka k pivu.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Šťavnaté kačacie pečienky v sladko-slanej cibuľovej omáčke. Porcie pri servírovaní posypeme sušenými brusnicami, čím sa zvýrazní jemná sladká chuť pokrmu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený slaný osúch z bryndze a cibule.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Obľúbený pokrm z českej studenej kuchyne. Podávame s chlebom a pohárom dobre vychladeného piva.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka