Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Vynikajúca vegánska omáčka inšpirovaná bolonskou kuchyňou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere vašich najbližších.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Chutná hustá polievka, plná zdravej zeleniny, ktorú obľubujú nielen deti, ale aj dospelí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Tradičné jesenné a zimné jedlo slovanov. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žiadne koreniny zámerne, nie je to tlačové chyba :)
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutné plnené papriky bez mäsa sa budú páčiť všetkým vegetariánom...a možno aj nevegetariánom. Treba vyskúšať!
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Maslové kurča (Murgh Makhani) je jemne pikantné severoindické jedlo obľúbené po celom svete. Chutné mäso v skvelej omáčke podávame s ryžou, alebo s indickými chlebovými plackmi.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu klasického talianskeho jedla so zvlášť pripravovaným bešamelom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá paradajková polievka z domáceho pretlaku a kúskov čerstvých paradajok. Deti obľubujú hustejšie polievky a preto pri servírovaný pridáme do polievky tvarovo malú, uvarenú cestovinu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Omáčku podávame k varenému i pečenému mäsu, k mäsovým guľkám, spolu s knedľou, alebo varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Chutná svieža polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Cestoviny s karfiólom, zapečené s krémovým syrom a výbornou jednoduchou omáčkou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Rýchla príprava obľúbenej pizze. V recepte sú uvedené ingrediencie, ktoré pri jej príprave nie je nutné dodržať. Môžete si pizzu vytvoriť podľa vlastnej chute. Samozrejme, že lístkové cesto je pri jej príprave dôležitý základ.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Výborná pizza z cesta odporúčaného talianskym kuchárom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Recept na sterilizovanú šošovicu a tofu v hustej sladko-kyslej omáčke s paradajkami. Jednoduché a veľmi chutí aj deťom. Hodí sa takmer ku každej prílohe.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Jeden z mnohých druhov receptov na obľúbené boloňské špagety.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Ribollita je tradičná talianska polievka z oblasti Toskánska. Túto hustú polievku tvorí pestrá zmes zeleniny a na jej prípravu existuje mnoho zaručených receptov. Uvarte si tento, nami uvedený. Je vyskúšaný a môžeme potvrdiť že je výborný.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Pestrejšia verzia fazuliek na cibuľke so sladkou mrkvou v redukovanej paradajkovej omáčke.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná