Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Cestoviny s karfiólom, zapečené s krémovým syrom a výbornou jednoduchou omáčkou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Uvedené placky sú pečené v rúre na plechu na špeciálnej fólii ktorá je určená na pečenie bez tuku. Placky však, podľa chuti, môžete piecť aj na plechu vymastenom masťou, prípadne ich vysmážať na panvici na oleji.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Hubová omáčka podávaná s knedľou je vynikajúci, rýchly, bezmäsitý obed.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Zbytková knedľová klasika s hubami? No, fakt že dobrota! Skúste k nej kvasenú kapustu... mňam!
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Jednoduché vyprážané šampiňóny v trojobale. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Smotanová omáčka jemnej chuti, plná šampiňónov. Podávame s ryžou, alebo parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Tofu marinované v jednoduchej marináde opečené na grilovacej panvici s mrkvou, hubami, bambusovými výhonkami a ryžovými rezancami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Špízy sú jednoduchým a obľúbeným spôsobom prípravy jedla na grilovačke. Rovnako jednoduchá je ich príprava v rúre. Prípravou v alobale, či už na grile, alebo v rúre, sú oveľa viac šťavnatejšie.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept na zapekané cestoviny s baklažánom, šampiňónmi, šunkou a fazuľkovými strukmi.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Podávame s bagetami opečenými na masle.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
nízka
Niekto zeler obľubuje, niekto nie. V tejto skvelej kombinácii zachutí všetkým.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Cez vikend je viac času pripraviť si aj trochu pracnejší recept na raňajky. Vajíčka s cibuľkou, párkom a hríbikmi sú jednou z možností.
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Chutné masovo-hubové soté v omáčke zahustenej vajíčkami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 10 min.Náročnosť
stredná
Jeden z mnohých receptov na pokrm z chutných šampiňónov. Podávame s cibuľkovými zemiakmi, alebo so zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Recept na prípravu cestovín v parnom hrnci s krátkym predvarením vo vode.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka