Knedľa s vajcom a šampiňónmi

Zbytková knedľová klasika s hubami? No, fakt že dobrota! Skúste k nej kvasenú kapustu... mňam!
recept,fotorecept,šampiňóny,knedľa,vajce slepačie,Bezmäsité hlavné jedlá
Bezmäsité hlavné jedlá
Kategórie
Bezmäsité hlavné jedlá ›Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 200 88 | gramov kcal | |
knedľa | 250 ?? | gramov kcal | |
korenie čierne mleté | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
olej slnečnicový | 4 540 | polievkové lyžice kcal | |
soľ | ¾ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
vajce slepačie | 6 528 | kusov kcal | |
šampiňóny | 200 32 | gramov kcal |
Recept
1.
cibuľa 200 gramov • šampiňóny 200 gramov • knedľa 250 gramov
Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Očistíme šampiňóny a pokrájame na tenké plátky. Knedľu pokrájame na menšie kocky.


3.
korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • soľ ½ čajovej lyžičky
Prisypeme korenie, soľ, premiešame a 10 minút dusíme pod pokrievkou.

4.
Pridáme knedľu, premiešame a chvíľu opekáme.


6.
...vylejeme na knedľu a miešame do zrazenia vajec.

Dobrú chuť!