Knedľa s vajcom a šampiňónmi
Zbytková knedľová klasika s hubami? No, fakt že dobrota! Skúste k nej kvasenú kapustu... mňam!
recept,fotorecept,šampiňóny,knedľa,vajce slepačie,Bezmäsité hlavné jedlá
Bezmäsité hlavné jedlá
Kategórie
Bezmäsité hlavné jedlá
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 200 | gramov | |
knedľa | 250 | gramov | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky | |
olej slnečnicový | 4 | polievkové lyžice | |
soľ | ¾ | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 6 | kusov | |
šampiňóny | 200 | gramov |
Recept
1.
cibuľa 200 gramov • šampiňóny 200 gramov • knedľa 250 gramov
Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Očistíme šampiňóny a pokrájame na tenké plátky. Knedľu pokrájame na menšie kocky.
3.
korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • soľ ½ čajovej lyžičky
Prisypeme korenie, soľ, premiešame a 10 minút dusíme pod pokrievkou.
4.
Pridáme knedľu, premiešame a chvíľu opekáme.
6.
...vylejeme na knedľu a miešame do zrazenia vajec.
Dobrú chuť!