RECEPTY

Pórový nákyp so šampiňónmi a tofu

Pórový nákyp so šampiňónmi a tofu

Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.

recept,fotorecept,šampiňóny,pór,vajce slepačie,tofu biele,Bezmäsité hlavné jedlá,,Vegetariánske recepty

Bezmäsité hlavné jedlá

Kuchtil

Počet porcií

8

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

mlieko polotučné 1,5%300mililitrov
múka polohrubá150gramov
olej olivový-
paprika červená200gramov
pór400gramov
soľ-
tofu biele180gramov
vajce slepačie3kusy
šampiňóny300gramov

 

Recept

1. Dusíme šampiňóny

šampiňóny 300 gramov  olej olivový

Šampiňóny podusíme na kvapke oleja na panvici zakryté cca 7 minút.

2. Dusíme pór

pór 400 gramov

Na tej istej panvici podusíme na kolieska nakrájaný pór (cca 3 ks).

3. Príprava cesta

vajce slepačie 3 kusy  mlieko polotučné 1,5% 300 mililitrov  múka polohrubá 150 gramov

V mise rozšľaháme vajcia s mliekom a múkou.

4. Pridáme ingrediencie

paprika červená 200 gramov  tofu biele 180 gramov

Do cesta pridáme nadrobno nakrájanú červenú papriku, na kocky nakrájané tofu, udusený pór a šampiňóny.

5. Vylejeme do pekáča

soľ

Všetko spolu premiešame, pridáme soľ a vylejeme do  menšieho pekáča. Pečieme na 180°C 40 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies