svetvomne.sk

Pórový nákyp so šampiňónmi a tofu

    

Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.

Kuchtil

Počet porcií

8

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
mlieko polotučné 1,5%300mililitrov
múka polohrubá150gramov
olej olivový-
paprika červená200gramov
pór400gramov
soľ-
tofu biele180gramov
vajce slepačie3kusy
šampiňóny300gramov

1. Dusíme šampiňóny

šampiňóny 300 gramov  olej olivový

Šampiňóny podusíme na kvapke oleja na panvici zakryté cca 7 minút.

Dusíme šampiňóny

2. Dusíme pór

pór 400 gramov

Na tej istej panvici podusíme na kolieska nakrájaný pór (cca 3 ks).

Dusíme pór

3. Príprava cesta

vajce slepačie 3 kusy  mlieko polotučné 1,5% 300 mililitrov  múka polohrubá 150 gramov

V mise rozšľaháme vajcia s mliekom a múkou.

Príprava cesta

4. Pridáme ingrediencie

paprika červená 200 gramov  tofu biele 180 gramov

Do cesta pridáme nadrobno nakrájanú červenú papriku, na kocky nakrájané tofu, udusený pór a šampiňóny.

Pridáme ingrediencie

5. Vylejeme do pekáča

soľ

Všetko spolu premiešame, pridáme soľ a vylejeme do  menšieho pekáča. Pečieme na 180°C 40 minút.

Vylejeme do pekáča

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť