Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Pred podávaním osolíme a servírujeme s ryžou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Chutná svieža polievka.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Magická polievka, ktorá odľahčí vaše telo po dňoch hodovania. Je síce hlavnou súčasťou tzv.Kapustovej diéty, ale aj 1 - 2 dni jej konzumácie dokážu urobiť svoje.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Guláš zo sporáka na veľkú rodinnú oslavu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Recept na sterilizovanú šošovicu a tofu v hustej sladko-kyslej omáčke s paradajkami. Jednoduché a veľmi chutí aj deťom. Hodí sa takmer ku každej prílohe.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Chutná hustá polievka, plná zdravej zeleniny, ktorú obľubujú nielen deti, ale aj dospelí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Hovädzí guláš na ázijský spôsob. Výborný tip na chatu, ak ťa už klasický kotlíkový guláš nudí. Curry (karí) pochádza z Indie, ale už si ho veľmi obľúbili v Japonsku, Thajsku, aj v západnom svete.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Svieža polievka plná zeleniny. Vhodná aj na konzumáciu v rámci diétneho odľahčujúceho dňa, kedy si polievku doprajeme vždy počas hlavného jedla.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Obľúbená polievka s chutnými quinoa semienkami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Ribollita je tradičná talianska polievka z oblasti Toskánska. Túto hustú polievku tvorí pestrá zmes zeleniny a na jej prípravu existuje mnoho zaručených receptov. Uvarte si tento, nami uvedený. Je vyskúšaný a môžeme potvrdiť že je výborný.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Pečené hovädzie kúsky so zeleninou a zemiakmi. Večera, či obed z jedného pekáča.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Jeden z mnohých druhov receptov na obľúbené boloňské špagety.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá paradajková omáčka z paradajok z konzervy.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Recept na pikantný karfiol s indickým korením a cícerom. Ako prílohu môžeme podávať ryžu basmati.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Sýta polievka z málo známej zdravej strukoviny. V minulosti sa táto strukovina často vyskytovala v jedálničkoch našich predkov. Dnes má mnoho odrôd a s obľubou ju varia v nemecky hovoriacich krajinách, kde ju nazývajú "Dicke bohnen" - "Silná fazuľa".
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Rýchla paradajková omáčka na cestoviny, so smaženou cibuľou a oreganom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Výborná strukovinová polievka. Veľmi chutí deťom pre ktoré ju varíme bez soli.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka