Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
2 h. Náročnosť
nízka
Jednoduché a výborné! Podľa tohoto receptu si pripravíte v jarnom a letnom období chutné a ľahké sezónne jedlo bez veľkej námahy.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Teplú omáčku podávame k pečenej či grilovanej rybe alebo mäsu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Dál (dhál) je strukovinová kaša podávaná ako základná súčasť indického obedového menu. Toto veľmi zdravé jedlo, plné bielkovín, je obľúbené aj v ďalších krajinách Orientu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 45 min.Náročnosť
stredná
Chrumkavé domáce langoše z kysnutého smotanového cesta.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Placky plné tých najlepších chutí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 40 min.Náročnosť
stredná
Chutná príloha k mäsu. Vhodná aj ako predjedlo so syrovou oblohou. Zaujímavý vegetariánsky obed môže tvoriť takto pečená cvikla s kelovým prívarkom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Aloo Baingan masala je obľúbený indický pokrm plný zeleniny a typického korenia. Ponúkame jeden zo základných receptov, ktorý má vzhľadom na veľkosť krajiny, z ktorej pochádza mnoho obmien.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutná a nutrične hodnotnejšia zemiaková príloha na orientálny spôsob.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Chuťovo zaujímavá, hustá omáčka. Je veľmi vhodná ako netradičná príloha, spolu s tradičnými lokšami, k pečenej kačke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná
Fantastický recept na cestoviny so sladkými hráškovými strukmi na cesnaku a hríboch. Kľudne použite také huby, aké sú v danom období dostupné. Vhodné sú aj iné druhy cestovín ako špagety alebo bucatini.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
stredná
Musaka bez mäsa je rovnako jedinečná pochúťka ako tá klasická. Namiesto mäsa poslúži mrkva a patizón.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
vysoká
Krémová nátierka skvelej chuti. Vhodná k chlebíku i pečivu, na raňajky i na večeru.
Kuchtil
DadaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Vynikajúca grilovaná pochúťka vhodná na záhradnú oslavu. Podávame s čerstvým miešaným zeleninovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Kačacie krídla zvyčajne používame na prípravu kačacieho vývaru, alebo ich pečieme ako celok s kačkou. Tak či onak, moc si na nich takto nepochutíme. Náš recept vám ponúka tip, ako z krídiel pripraviť skutočnú pochúťku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Jednoducho a ľahko pripravený chutný obed s obľúbeným údeným mäsom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Skvelá, nemastná hovädzia fašírka plnená mrkvou. Podávame so zemiakovou prílohou, alebo s obľúbeným prívarkom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 50 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu smotanových zapekaných cestovín s brokolicou a šunkou. Na prípravu môžete použiť rôzne druhy krátkych rúrkovitých cestovín, napr. pipe rigate, penne rigate či rigatoni.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Hustá chutná polievka na obed i na večeru.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná