RECEPTY

Cesnakové trojuholníky

Cesnakové trojuholníky

Mäkkučké, cesnakovo syrové chuťovky. K chladenému pivku ako stvorené.

recept,fotorecept,syr Bambino,cesnak,droždie čerstvé,Slané pečivo,Slané chuťovky

Slané pečivo

Kuchtil

Počet porcií

15

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak8strúčikov
cukor kryštálový½čajovej lyžičky
droždie čerstvé20gramov
maslo150gramov
mlieko polotučné 1,5%250mililitrov
múka hladká1čajová lyžička
múka hladká500gramov
olej slnečnicový100mililitrov
soľ1čajová lyžička
syr Bambino100gramov

 

Recept

1. Kvások

múka hladká 1 čajová lyžička  mlieko polotučné 1,5% 250 mililitrov  cukor kryštálový ½ čajovej lyžičky  droždie čerstvé 20 gramov

V teplom mlieku rozmiešame múku a droždie s trochou cukru a necháme vzísť kvások.

2. 

múka hladká 500 gramov  soľ 1 čajová lyžička  olej slnečnicový 100 mililitrov

Do misy nasypeme múku, pridáme soľ a olej.

3. 

Pridáme kvások a vypracujeme cesto.

4. 

Cesto necháme zakryté, na teplom mieste vykysnúť.

5. 

maslo 150 gramov  syr Bambino 100 gramov  cesnak 8 strúčikov

Na plnku vymiešame syr s maslom a cesnakom.

6. 

Cesto vyvaľkáme do tvaru obdĺžnika a natrieme plnkou.

7. 

Zarolujeme a rozkrájame na trojuholníky. Pečieme na plechu vyloženom s papierom na pečenie 20 minút na 180°C.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť