Národné kuchyne▼
Viac▼
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Dada 2 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčový jazyk v smotanovej omáčke
Dada 1 h. 30 min. nízka
Segedínsky guláš
Dada 60 min. nízka
ZÁKUSKY
Domáce Dobošové rezy
Zuzka 45 min. stredná
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Kuracie roládky so žemľovou plnkou
Jurgason — stredná
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Mliečna ryža s ovocím
Dada 35 min. nízka
Pudingový rez s nektarinkami
Michal 1 h. 10 min. stredná
Zapekané gnocchi s lososom
Michal 45 min. nízka
KOLÁČE
Dunajské rezy
Zuzka 40 min. stredná
Piškótový zákusok
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zemiakovo - syrová omáčka
Dada 30 min. nízka
Cuketovo - jablkový koláč
Dada — stredná
Vanilková Panna Cotta
Michal 30 min. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Stejková omáčka z dijonskou horčicou
Michal 5 min. nízka
SLADKÉ RAŇAJKY
Vianočka
Dada 2 h. stredná
Pikantné kuracie pečienky v smotanovej omáčke
Dada 15 min. nízka
ROLÁDY
Banánová roláda
Zuzka 60 min. stredná
Jahodová roláda
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Francúzske toasty - Pain perdu
Dada 10 min. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Dukátové buchtičky z vianočky
Dada 20 min. nízka
Treska na taliansky spôsob
Zuzka 30 min. nízka
Orechový vrkoč z kysnutého cesta
Zuzka 50 min. stredná
TORTY
Šľahačková torta s nektarinkami
Zuzka 1 h. 30 min. stredná
CESTOVINY
Halušky
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
BÁBOVKY
Škoricová bábovka s jablkami
Linguine s cukrovým hráškom
Losos v zemiakovom cestíčku
SLANÉ CHUŤOVKY
Orechovo oškvarkové pagáčiky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť