Hlavné jedlá z rýb
Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
nízka
Kalamáre na grile

Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Domáce sushi

Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.
Kuchtil
MiooČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovom masle. Ako prílohu sme zvolili jednoduché zemiaky s petržlenovou vňaťou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Makrela v jogurte

Chutná a zdravá ryba v jogurtovej marináde. Podávame s ryžou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka

Rybacie nugetky zo sumčeka afrického. Mäso z tejto ryby je veľmi chutné, pevné a hlavne takmer bez kostí. A práve, ak vám prekáža veľa kostí vo vianočnom kaprovi pokojne ho vymeňte za túto rybu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
50 min.Náročnosť
nízka
Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Surimi - rybacie karbonátky

Mimoriadne chutné fašírky z krabých tyčiniek a pangasiusa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Treska v snehovom cestíčku

Vyprážaná ryba v chutnom nadýchanom cestíčku.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami

Veľmi chutná, netradične upravená ryba.
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná