Hlavné jedlá z rýb

 

Losos s hlivovou omáčkou a špenátom

Losos s hlivovou omáčkou a špenátom

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Rybacie fašírky

Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

Pečené zemiaky s tuniakom

Pečené zemiaky s tuniakom

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
35 min.
Náročnosť
nízka

Kalamáre na grile

Kalamáre na grile

Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka

Pečené rybie filé v trojobale

Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Domáce sushi

Domáce sushi

Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.

Kuchtil
Mioo
Čas prípravy
Náročnosť
vysoká

Rybie filé pod syrovou plnkou

Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Treska s holandskou omáčkou

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom

Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovom masle. Ako prílohu sme zvolili jednoduché zemiaky s petržlenovou vňaťou.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná

Makrela v jogurte

Makrela v jogurte

Chutná a zdravá ryba v jogurtovej marináde. Podávame s ryžou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Filet z aljašskej tresky na pare

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka

Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka

Rybacie nugetky zo sumčeka afrického. Mäso z tejto ryby je veľmi chutné, pevné a hlavne takmer bez kostí. A práve, ak vám prekáža veľa kostí vo vianočnom kaprovi pokojne ho vymeňte za túto rybu.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry grilovaný losos so zeleninou

ActiFry recept na chutného lososa s bylinkami a grilovanou zeleninou. Tento zdravý a chutný recept bol pripravovaný s použitím minimálneho množstva oleja.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
nízka

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Losos so špenátom v lístkovom ceste

Losos so špenátom v lístkovom ceste

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Surimi - rybacie karbonátky

Surimi - rybacie karbonátky

Mimoriadne chutné fašírky z krabých tyčiniek a pangasiusa.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Aljašská treska s karí omáčkou

Aljašská treska s karí omáčkou

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
25 min.
Náročnosť
nízka

Treska v snehovom cestíčku

Treska v snehovom cestíčku

Vyprážaná ryba v chutnom nadýchanom cestíčku.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Morský čert s hráškovým pyré

Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Žraločí steak marinovaný

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Zubáč na provensálsky spôsob

Zubáč na provensálsky spôsob

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
nízka

Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami

Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami

Veľmi chutná, netradične upravená ryba.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
stredná