Národné kuchyne
Viac
RYŽA
Basmati ryža- základný recept na prípravu
Dada 50 min. nízka
Smotanová ryža
Jurgason 30 min. stredná
Cibuľová ryža
Dada 45 min. nízka
Ryža na masle
Dada 20 min. nízka
Maslová ryža parboiled
Dada 30 min. nízka
Basmati ryža so zeleninou
Dada 30 min. stredná
Špenátová ryža
Dusená ryža
Dada 25 min. nízka
Citrónová ryža
Dada 35 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť