Maslová ryža parboiled
Ryža parboiled je vďaka svojej technologickej príprave zdravšia ako klasická biela ryža. Pre jej nevýraznú chuť ju však má málokto v obľube. Pri príprave ryže s maslom sa z nej stáva chutná príloha.
recept,fotorecept,ryža dlhozrnná Parboiled,maslo,Ryžové prílohy,Bezlepkové
Ryžové prílohy
Ingrediencie
Ingrediencie
maslo | 50 | gramov | |
ryža dlhozrnná Parboiled | 200 | gramov | |
soľ himalájska ružová | 1 | čajová lyžička | |
voda | 350 | mililitrov |
Recept
2.
voda 350 mililitrov • soľ himalájska ružová 1 čajová lyžička
Ryžu vložíme do studenej vody, osolíme a pomaly privedieme do varu. Po zovretí 10 minút varíme zakrytú, odstavíme z ohňa a necháme 10 minút dopariť.
Dobrú chuť!