Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
BÁBOVKY
Výborná bábovka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Ražniči v parnom hrnci
KURACIE MÄSO
Chrumkavé kurča
Dada — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
Dada 15 min. nízka
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové cesto
Michal — nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolicovo zemiakový nákyp
Dada 1 h. 30 min. nízka
Zapečená zelenina na zemiakoch
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
KNEDLE
Domáca žemľová knedľa z parného hrnca
Pangasius na masle a cibuli
Zemiaky zapečené s údeným mäsom a kyslou kapustou
Zuzka 60 min. nízka
CESTOVINY
Tarhoňa
Dada 30 min. nízka
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
SLADKÉ JEDLÁ
Žemľovka z domácej pekárničky
Plnená fašírka
Dada 1 h. 30 min. stredná
KOLÁČE
Jahodová bublanina
Špagety s brokolicovou omáčkou
Gyros na panvici a tzatziki
Michal 20 min. nízka
Kuracie stehná na kyslej kapuste
Dada 1 h. 10 min. nízka
Vyprážané morčacie prsia v jogurtovej marináde
Čevabčiči v parnom hrnci
Morčacie prsia plnené mletým mäsom a ryžou
Zeleninová polievka
Fašírka s vajcom
Kuracie prsia v syrovej omáčke
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
Pečená bravčová roláda
Pudingový koláč so smotanou
Plnená paprika varená v rúre
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mrkvový zákusok s tvarohom
Treska s holandskou omáčkou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť