Tarhoňa

Ako si dobre pripraviť tarhoňu. Táto chutná cestovina je veľmi vhodnou prílohou k rozličným jedlám či už vareným, pečeným alebo duseným.
recept,fotorecept,tarhoňa,Cestoviny,Bezlaktózové
Cestoviny
Ingrediencie
Ingrediencie
| olej slnečnicový | 3 405 | polievkové lyžice kcal | |
| soľ | 0 ?? | kcal | |
| tarhoňa | 400 1440 | gramov kcal | |
| voda | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
tarhoňa 400 gramov • olej slnečnicový 3 polievkové lyžice
Tarhoňu premyjeme na sitku a necháme odkvapkať. V primerane veľkom hrnci si zohrejeme olej a vsypeme do neho pripravenú tarhoňu, ktorú za stáleho miešania na oleji opekáme. Guľky tarhone sa opekajú nerovnomerne, vznikne viac farebných odtieňov od bledej až k tmavšej hnedej.

Dobrú chuť!























