Cviklové halušky

Chuťovo zaujímavé, jemne sladkasté halušky.
recept,fotorecept,cvikla - červená repa,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),Cestoviny,Bezlaktózové
Cestoviny
Ingrediencie
Ingrediencie
cvikla - červená repa | 150 72 | gramov kcal | |
múka hladká | 20 70 | gramov kcal | |
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) | 100 361 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal | |
voda | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
Po vychladnutí ošúpeme a najemno (na kašu) postrúhame.


4.
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 gramov • múka hladká 20 gramov
Prisypeme krupicu a múku. Vymiešame stredne husté cesto

6.
Halušky varíme 8 minút. Potom ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.

7. Tip na servírovanie
Halušky sú veľmi chutné v krémových polievkach, alebo ich podávame ako hlavný pokrm preliate syrovou omáčkou.

Dobrú chuť!