svetvomne.sk

Špenátové tagliatelle so salámou a hubami

     

Pestré cestoviny plné rozmanitých chutí.

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:    

 

 
 

1. 

olej olivový 2 PL  pór 150 g  huby sušené 50 g  tymián  soľ  korenie čierne mleté  salám suchý 200 g  mrkva 250 g  voda

Na oleji speníme nadrobno pokrájaný pór. Pridáme sušené huby, ktoré sme predtým namočili do teplej vody, tymián, soľ a čierne korenie. Len čo sa huby trošku opražia, vmiešame na menšie kúsky nakrájanú salámu a mrkvu. Podlejeme troškou vody a dusíme, kým mrkva nezmäkne (cca 15 minút).

2. 

cestoviny - Tagliatelle špenátové 350 g  voda  soľ  žerucha

Zelené tagliatelle uvaríme podľa návodu na obale, servírujeme ich zaliate omáčkou a ozdobené žeruchou alebo inými bylinkami.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť