svetvomne.sk

Špenátové tagliatelle so salámou a hubami

    

Pestré cestoviny plné rozmanitých chutí.

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:    

 

 
 

1. 

olej olivový 2 polievkové lyžice  pór 150 gramov  huby sušené 50 gramov  tymián  soľ  korenie čierne mleté  salám suchý 200 gramov  mrkva 250 gramov  voda

Na oleji speníme nadrobno pokrájaný pór. Pridáme sušené huby, ktoré sme predtým namočili do teplej vody, tymián, soľ a čierne korenie. Len čo sa huby trošku opražia, vmiešame na menšie kúsky nakrájanú salámu a mrkvu. Podlejeme troškou vody a dusíme, kým mrkva nezmäkne (cca 15 minút).

2. 

cestoviny - Tagliatelle špenátové 350 gramov  voda  soľ  žerucha

Zelené tagliatelle uvaríme podľa návodu na obale, servírujeme ich zaliate omáčkou a ozdobené žeruchou alebo inými bylinkami.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť