Krupicové knedličky do polievky

Nadýchané krupicové knedličky sú skvelou tradičnou voľbou do zeleninových polievok a mäsových vývarov.
recept,fotorecept,vajce slepačie,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),Závarky do polievok,Bezlaktózové
Závarky do polievok
Ingrediencie
Ingrediencie
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) | 50 181 | gramov kcal | |
soľ zeleninová Natur | 1 15 | čajová lyžička kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal | |
voda | 1 0 | liter kcal |
Recept
1.
vajce slepačie 1 kus • pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 50 gramov
V miske rozmiešame vajce s krupicou na stredne jemne hustú kašu. Necháme 10 minút postáť.

2.
voda 1 liter • soľ zeleninová Natur 1 čajová lyžička
Vodu so zeleninovou soľou privedieme do varu.

3.
Čajovú lyžičku vložíme do vody a následne ňou vykrajujeme halušky z cesta.

4.
Vykrojené halušky hneď kladieme do horúcej vody a varíme asi 8 minút. Potom prikryjeme a necháme vo vode odstáť najmenej 15 minút. Halušky z vody nevyberáme, ale ich tam necháme až do podávania v polievke.

Dobrú chuť!