RECEPTY

Krupicové knedličky do polievky

Krupicové knedličky do polievky

Nadýchané krupicové knedličky sú skvelou tradičnou voľbou do zeleninových polievok a mäsových vývarov.

recept,fotorecept,vajce slepačie,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),Závarky do polievok,Bezlaktózové

Závarky do polievok

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

pšeničná krupica (detská dehydrovaná)50gramov
soľ zeleninová Natur1čajová lyžička
vajce slepačie1kus
voda1liter

 

Recept

1. 

vajce slepačie 1 kus  pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 50 gramov

V miske rozmiešame vajce s krupicou na stredne jemne hustú kašu. Necháme 10 minút postáť.

2. 

voda 1 liter  soľ zeleninová Natur 1 čajová lyžička

Vodu so zeleninovou soľou privedieme do varu.

3. 

Čajovú lyžičku vložíme do vody a následne ňou vykrajujeme halušky z cesta.

4. 

Vykrojené halušky hneď kladieme do horúcej vody a varíme asi 8 minút. Potom prikryjeme a necháme vo vode odstáť najmenej 15 minút. Halušky z vody nevyberáme, ale ich tam necháme až do podávania v polievke.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť