Krupicová strúhanička

Z uvedeného množstva získame 150 gramov vynikajúcej domácej polievkovej závarky. Do polievky pridávame koncom varenia v potrebnom množstve a varíme 7-8 minút.
recept,fotorecept,vajce slepačie,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),Závarky do polievok,Bezlaktózové
Závarky do polievok
Ingrediencie
Ingrediencie
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) | 100 361 | gramov kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal |
Recept
1.
vajce slepačie 1 kus • pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 gramov
Do misky nasypeme detskú krupica a pridáme vajce.

2.
Vypracujeme tuhé cesto (podľa potreby môžeme pridať ešte trochu krupice, ak sme mali väčšie vajíčko). Necháme chvíľu postáť.

3.
Cesto nahrubo postrúhame a necháme oschnúť.

Dobrú chuť!