Všetky recepty > > Sezóna - Pór
Všetky recepty > > Sezóna - Pór
Veľmi chutné vegetariánske rizoto, ktoré zachutí nielen im.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Plnené kuracie roládky s ľahkou, jemnou, mliečnou omáčkou.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutný zdravý šalátik k mäsu, alebo ako samostatný chod na diétnu večeru.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Lahodné krémové rizoto s hubami a zeleninou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Bryndzové špaldové kernotto s pórom a slaninkou, na ktorom si zaručene pochutíte.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Hustá krémová polievka plná zdravej zeleniny. Podávame bohato poliatu tekvicovým olejom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Vynikajúce cestoviny s chutným a zdravým pórom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Rýchly a jednoduchý recept na slaný koláč. Je vhodný ako maškrta počas letných dní v prírode alebo aj na večerné posedenie, keď za oknami udrie mráz.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jesenná pórová polievka, ktorá vás zahreje.
Kuchtil
MichalČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Hustá hrejivá polievka, ktorá skvele zasýti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutná a výborná vegetariánska zelenina inšpirovaná indickou kuchyňou. Môžeme konzumovať s ryžou, alebo ako samostatný pokrm, zvlášť pri držaní odľahčujúcej diéty.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Jemný, ľahko majonézovo-smotanový, zelerový šalát, plný chutnej zeleniny, kukurice a ananásu, ktorý si zaručene zamilujete. Vhodný na akúkoľvek párty k studeným obloženým misám. Nič nepokazíte, ak ho podáte i k vyprážanému bravčovému rezníku :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Jednoduchý recept na prípravu vynikajúceho a osviežujúceho šalátu z netradičných kombinácií, ktorého zložkou je aj zeler považovaný za prírodné afrodiziakum.
Kuchtil
NorikaČas prípravy
25 min.Náročnosť
nízka
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Hustá krémová polievka jemnej chuti. Podávame s chrumkavými maslovými krutónmi z toastového celozrnného chleba.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Chutná mliečna polievočka, ktorá vám dodá veľa energie v sychravých jesenných a zimných dňoch.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Chuťovo zaujímavý pór s tekvicou je výborna bezmäsitá lahôdka. Výborný je aj na studeno.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Skvelé slané pohostenie.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Skvelý šalát, ktorý sa výborne hodí ako ochladzujúca raita k pikantným pokrmom. A nemusia to byť výhradne jedlá indickej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka