Pórový šalát s jogurtom
Skvelý šalát, ktorý sa výborne hodí ako ochladzujúca raita k pikantným pokrmom. A nemusia to byť výhradne jedlá indickej kuchyne.
recept,fotorecept,pór,jogurt biely 3,5% tuku,Zeleninové šaláty,Indická kuchyňa,Sezónne recepty
Zeleninové šaláty
Indická kuchyňa
Ingrediencie
Ingrediencie
Basmati ryža- základný recept na prípravu recept | - | ||
Cviklové kofty recept | - | ||
Indické chlebové placky Čapátí recept | - | ||
Pikantné jablkové čatní s kokosom recept | - | ||
citrónová šťava | 1 | polievková lyžica | |
cukor kryštálový | 1 | čajová lyžička | |
jogurt biely 3,5% tuku | 300 | gramov | |
korenie mäta sušená | ½ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
pór | 70 | gramov | |
soľ | ½ | čajovej lyžičky | |
Červená šošovica so špenátom recept | - |
Recept
3.
soľ ½ čajovej lyžičky • cukor kryštálový 1 čajová lyžička • korenie mäta sušená ½ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky • citrónová šťava 1 polievková lyžica
Vmiešame soľ, cukor, sušenú mätu, korenie a citrónovú šťavu. Necháme pol až hodinu v chlade odpočívať.
4.
Basmati ryža- základný recept na prípravu recept • Červená šošovica so špenátom recept • Cviklové kofty recept • Pikantné jablkové čatní s kokosom recept • Indické chlebové placky Čapátí recept
Indické studené omáčky-raity, by mali tvoriť jednu z ponúkaných zložiek indického menu. Inšpirujte sa!
Dobrú chuť!