Paradajkový šalát s jogurtom
Tamatar Raita (Paradajková Raita) je chutný šalát s obľubou podávaný ku takmer všetkým slaným vegetariánskym jedlám. Jeho príprava je rýchla a jednoduchá.
recept,fotorecept,paradajky,jogurt biely 3,5% tuku,Zeleninové šaláty,Vegetariánske recepty,Indická kuchyňa,Bezlepkové
Zeleninové šaláty
Indická kuchyňa
Kategórie
Zeleninové šaláty › Vegetariánske recepty › Indická kuchyňa › Bezlepkové › Ázijská kuchyňa › Sezóna - Paradajky ›
Ingrediencie
Ingrediencie
jogurt biely 3,5% tuku | 250 | mililitrov | |
korenie mäta sušená | ½ | čajovej lyžičky | |
korenie rímska rasca | ¼ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
paradajky | 250 | gramov | |
soľ | - |
Recept
2.
jogurt biely 3,5% tuku 250 mililitrov • korenie rímska rasca ¼ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky • korenie mäta sušená ½ čajovej lyžičky • soľ
Pridáme k ním jogurt, mletú rímsku rascu, čierne mleté korenie a podrvenú sušenú mätu. Podľa chuti osolíme.
3.
Zamiešame a podávame.
Dobrú chuť!